- Reklama -

VIDEO: Czech on Czech crime! Mrázek famózně vychytal Pastrňáka

- Reklama -

Petr Mrázek má za sebou vydařené vystoupení v dresu Flyers. Philadelphia porazila Boston ve šlágru nedělního programu NHL i díky dobrému výkonu českého gólmana, jenž byl po zásluze vyhlášen třetí hvězdou zápasu.
Šestadvacetiletý ostravský rodák odchytal celé utkání a zneškodnil 36 střel. Jeho největší majstrštyk přitom přišel už v desáté minutě, když parádně zneškodnil gólovou tutovku Davida Pastrňáka. Střelu svého krajana, jenž měl před sebou poloodkrytou bránu, dokázal díky brilantnímu postřehu schovat do lapačky a udržet nerozhodný stav 0:0.
Famózní zákrok zaskočil komentátory americké stanice NBC i samotného Pastrňáka, jenž se vzápětí podíval nevěřícně na kostku v hale, kde probíhal opakovaný záznam a stále nemohl uvěřit, že nedal gól.
Philadelphia nakonec zvítězila 4:3 po prodloužení a dotáhla se v tabulce Východní konference na šestý Columbus. Flyers zároveň drží první divokou kartu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -