- Reklama -

VIDEO: Drsné play-off KHL. Švédský reprezentant dostal ránu helmou do obličeje

- Reklama -

Fanoušci NHL se dočkají atmosféry vyřazovacích soubojů až v dubnu, v ruské KHL se ale play-off rozběhlo už minulou neděli.
V pondělním utkání série mezi celky Salavat Julajev Ufa a Ak Bars Kazaň upoutal pozornost drsný faul obránce Ufy Ryana Wilsona. Bývalý hráč Colorada obdržel trest do konce zápasu za náraz helmou do tváře útočníka Andrease Engqvista. Po zákroku zůstala na ledě krvavá stopa.


Nepřehlédněte: KHL se chlubí novým logem. Podle fanoušků jej však okopírovala ze zámoří


Enqvist je mezi českými fanoušky znám především ze svého působení ve švédském národním týmu, v sezónách 2010/2011 a 2011/2012 se ale několikrát objevil i v dresu Montrealu Canadiens.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -