- Reklama -

VIDEO: Rust po tvrdém zákroku Marleaua nedohrál zápas

- Reklama -

První finálový zápas letošního play off National Hockey League skončil předčasně pro Bryana Rusta, který v páté minutě třetí třetiny inkasoval zásah do hlavy od forvarda San Jose Patrick Marleaua. Autor prvního gólu Pittsburghu absolvoval ještě jedno střídání, ale potom odkráčel do kabiny a do hry už se nevrátil. Marleau dostal od rozhodčích menší trest.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Jednalo se o náraz ze slepé strany. Jsem si jistý, že se na ten střet vedení soutěže podívá,“ řekl trenér Penguins Mike Sullivan.
Bezprostředně po utkání neměl Sullivan bližší informace o zdravotním stavu svého svěřence, ale vedení klubu oznámilo, že Rust utrpěl zranění v horní části těla. Jeho zdravotní stav je momentálně klasifikován jako „day to day“, může se tedy měnit den ode dne.
„Nemyslím si, že bych měl dostat dodatečný trest. Snažil jsem se držet rameno i loket dole a u těla,“ kontroval Marleau.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -