- Reklama -

VIDEO: Wingels udeřil Wilsona loktem do hlavy

- Reklama -

V pátém finále Východní konference National Hockey League porazili hokejisté Pittsburghu na svém ledě Ottawu 7:0. Penguins rozhodli zápas čtyřmi góly v úvodní třetině. V dalším průběhu hry se domácí prosadili ještě třikrát a v poklidu dovedli utkání do vítězného konce.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V závěrečných minutách, kdy již prakticky nebylo o co hrát, byla na hráčích Senators vidět frustrace z nepovedeného utkání. Publikum v ochozech PPG Paints Arena vyrušil z letargie ostrý zákrok na útočníka Pens Scotta Wilsona. Ten schytal úder loktem do obličeje od Tommyho Wingelse, kterého kotouč v té chvíli absolutně nezajímal.
Jednalo se o naprosto zbytečný faul, který rozhodčí vůbec nezaregistrovali. Teď bude Wingels čekat, jestli si na něj posvítí disciplinární komise.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -