- Reklama -

Zelení mužíci stříhají metr

- Reklama -

Kdo sleduje zápasy Vancouveru, dobře je zná. Zaměří-li se televizní kamera na trestnou lavici hostujícího týmu, můžete si být jistí, že se objeví v záběru. Dva muži v přiléhavých zelených kostýmech.
Force a Sully, občanskými jmény Adam Forsyth a Ryan Sullivan, našli inspiraci v postavě Zeleného muže z televizního seriálu It’s Always Sunny in Philadelphia. Na utkání Canucks se poprvé ukázali v prosinci 2009, kdy na západ Kanady zavítal Nashville. Publikum bavili po čtyři sezóny a baví ho i v té letošní, v knize jejich služebního poměru páté, ale dál už nebudou. Chystají se změnit dres.
„Tohle bude naše poslední sezóna v roli zelených mužů, po ní chceme být už jen muži. Bylo to těžké rozhodnutí, ale poté, co jsme pět let byli idioty v elastanu, chceme být idioty v kůži,“ nevystoupili ze své role komiků ani na simulované tiskové konferenci před  prázdným sálem. „Chtěli bychom poděkovat některým lidem. V první řadě a především fanouškům, byli jste skvělí, dále rodině a přátelům za jejich pochopení.“
Na jejich kousky se těšili i příznivci soupeře. Poskytli spousty rozhovorů, objevili se v reklamě. Sullyho před dvěma roky televizní stanice ESPN uvedla do své Hall of Fans a má svůj vlastní pořad na rádiu TSN 1040. Ten prý bude pokračovat, před mikrofonem ostatně převlek není třeba.

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -