- Reklama -

11 miliónů pro Pastu? Česká hvězda na nový kontrakt nemyslí

- Reklama -

Boston zahýbal trhem s hráči, když získal obránce Dmitrije Orlova a útočníka Garneta Hathawaye. Tím však práce generálního manažera Dona Sweeneyho nekončí. Nyní klub pracuje na novém dlouholetém kontraktu s Davidem Pastrňákem.

Dohoda mezi českým forvardem a Bruins zdaleka není hotová, podle portálu The Fourth Period na ní ale obě strany usilovně pracují.

„Nespěcháme,“ řekl Pastrňák oficiálním ligovým stránkám během All Star víkendu. „Uprostřed sezóny se zaměřujete na hokej. Na novou smlouvu moc nemyslíte. Je to v rukou agenta a managementu. Já myslím jen na hokej a hraní.“

Očekává se, že nová smlouva přinese Pastrňákovi okolo 11 mil. za sezónu. Klub a agent ale pracují na struktuře kontraktu.

- Reklama -

V tomto ročníku odehrál Pastrňák 57 zápasů, ve kterých nastřádal 42 gólů a 37 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -