- Reklama -

2024 NHL Draft bude ve Sphere. 1. volbu mají Sharks

- Reklama -

Vítězem loterie o první volbu v letošním draftu se podle očekávání stali San Jose Sharks. Na druhém místě se umístili Chicago Blackhawks.

Samotný draft se uskuteční 28. a 29. června v unikátním prostoru Sphere v Las Vegas. Bude se jednat o první akci, která bude z těchto prostor přenášená televizí.

Komisař NHL Gary Bettman to oficiálně oznámil během dnešního večerního přenosu loterie draftu NHL 2024.

„NHL je hrdá na to, že může přinést první sportovní událost a první přímý televizní přenos ze Sphere,“ řekl Steve Mayer, senior výkonný viceprezident a ředitel pro obsah NHL.

- Reklama -

„Společně s úžasným týmem, který za Sphere stojí, plánujeme letos ukázat Draft NHL, jaký tu ještě nebyl a představit zářnou budoucnost hokeje v inovativním a vzrušujícím prostředí.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -