- Reklama -

Váhavý vstup do ročníku odnesl manažer Flyers Ron Hextall

- Reklama -

Fanshop týmuV minulém týdnu kluby propouštěly trenéry, tento týden začal propuštěním generálního manažera. Někdejší brankářská legenda Ron Hextall končí ve vedení Philadelphie Flyers, kterou vedl jako GM od sezony 2014-2015. V tuto chvíli není znám Hextallův nástupce.
„Rozhodli jsme se propustit Rona Hextalla z funkcí výkonného viceprezidenta a generálního manažera klubu. Děkujeme mu za jeho přínos, nicméně bylo nám jasné, že nesdílíme stejný pohled na filozofii našeho týmu. V návaznosti na tyto rozpory jsme se tudíž rozhodli, že pro blaho klubu bude vhodné udělat okamžitou změnu. Už jsme začali s procesem výběru nového manažera, který doufáme dokončíme co nejdříve,“ uvedl k propuštění bývalého dlouholetého gólmana Philadelphie prezident klubu Paul Holmgren.


Jako brankář nastoupil v dresu Philadelphie Flyers, Quebec Nordiques a New York Islanders do 608 utkání. Jednou vyhrál Vezina Trophy a jednou Conn Smythe Trophy. Stanley Cup však nikdy nezískal. Stal se druhým brankářem historie NHL, kterému byla připsána branka. Jeden gól vstřelil v základní části a jeden ve vyřazovacích bojích. Kariéru ukončil v roce 1999. Od té doby pracoval na různých manažerských pozicích u Flyers a Kings a jejich přidružených farmářských mužstvech.
Podrobnosti připravujeme.



Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -