- Reklama -

Blíží se definitivní konec Coyotes?

- Reklama -

Majitel Arizony Coyotes Alex Meruelo se podle Craiga Morgana z PHNX Sports vzdává plánů na reaktivování organizace v rámci NHL.

Vytipovaný pozemek pro plánovanou arénu Coyotes se minulý týden po rozhodnutí Arizonského pozemkového fondu stal nedostupný a Meruelo údajně v pondělí informoval personál týmu, že už nemá v plánu hledat jiné možnosti pro vybudování arény.

Coyotes v dubnu prodali svoje hokejové operace za 1,2 miliardy dolarů a vznikl z toho tým Utah Hockey Club. Meruelo si však udržel obchodní operace i klubovou identitu a historii s nadějí, že se do NHL vrátí.

Meruelo má čas do 31. prosince 2027, aby vybudoval 50 procent nové arény a informoval vedení NHL o záměru znovu aktivovat hokejový tým a vybudovat jej pomocí expanzního draftu. Po pádu možnosti získat pozemek však podle Morgana nevidí žádné schůdné možnosti, jak by se mu podařilo danou klauzuli naplnit.

- Reklama -

Meruelo stále vlastní celek AHL Tucson Roadrunners, který bude v příští sezóně farmou Utahu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -