- Reklama -

Kaberle, Gretzky, Kane a další. Sestřih vítězných gólů Stanley Cupu

- Reklama -

Od detroitského Petea Babanda po chicagského Duncana Keitha. Od roku 1950 až do letoška. Máte-li šestnáct minut volného času, shlédněte všechny branky, které v tomto období rozhodly o držiteli Stanleyova poháru.
Znalcům hokejové historie netřeba připomínat, že v sestřihu uvidí také Františka Kaberleho, který je podepsaný pod titulem Caroliny v roce 2006. Dvakrát po sobě se do hlavní role obsadil Ostrovan Mike Bossy (1982, 83). V přehledu edmontonských hrdinů nemůže chybět legendární Wayne Gretzky.
Patrick Kane bude určitě raději vzpomínat na svoji „utajenou“ trefu z roku 2010 než na skandál doprovázející oslavy o pět let později. Důvod k veselí při sledování sestřihu nebude mít ani Dominik Hašek, jenž je na něm dvakrát zachycen jako gólman lovící kotouč ze sítě.
Autoři branek častokrát ani netušili, že zrovna jejich zásah rozhodne o vítězi Stanley Cupu, jejich radost to však nikterak neumenšuje.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -