- Reklama -

Anaheim měnil o sto šest. Získal obránce a dva útočníky

- Reklama -

Ducks ve středu rozvířili vody přestupů NHL.
V trejdu s Vancouverem získali zadáka Michaela Del Zotta výměnou za beka Lukea Schenna a volbu v sedmém kole draftu 2020.


Osmadvacetiletý Del Zotto odehrál v této sezóně za Canucks 23 zápasů s bilancí jednoho gólu a tří asistencí. O rok starší Schenn naopak strávil větší část ročníku na farmě v AHL.
Z Pittsburghu putuje do Anaheimu útočník Derek Grant, za něhož dostávají Penguins akvizici v podobě forvarda Josepha Blandisiho.


Osmadvacetiletý Grant se letos objevil ve 25 utkáních Tučňáků, v nichž zaznamenal pět bodů (2+3). O čtyři roky mladší Blandisi oproti tomu brázdil převážně ledy AHL.
Novou útočnou posilou Kačerů, kteří za sebou mají dvanáct proher v řadě, je i Justin Kloos získaný z Minnesoty za dalšího forvarda Pontuse Aberga.


Pětadvacetiletý Kloos dostal v probíhající sezóně příležitost pouze v jednom klání NHL, zbytek času oblékal dres záložního mančaftu v Iowě.
Stejně starý Aberg má za sebou v Anaheimu solidní vystoupení poté, co si jej Ducks stáhli v říjnu z waiver listiny Edmontonu. Ve 37 střetnutích se zapsal do statistik 19 body za 11 branek a osm přihrávek.
Podle zámořských expertů to navíc není všechno a v dalších dnech máme očekávat ze strany kalifornského celku další trejdy.

- Reklama -


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -