- Reklama -

Arbitráž nebude. Jaškin podepsal novou roční smlouvu

- Reklama -

St. Louis a český útočník Dmitrij Jaškin se vyhnuli arbitráži. Obě strany se v sobotu dohodly na podpisu nové roční smlouvy v hodnotě 1,1 mil. dolarů.
Pětadvacetiletý rodák z Omsku si oproti předcházejícímu kontraktu polepší o 100 tisíc.

Jaškin, který byl missourským celkem draftován v roce 2011 z celkového 41. místa, odehrál v minulém ročníku 76 zápasů s bilancí šesti gólů a 11 asistencí. Celkem má na kontě v dresu Blues 266 duelů, v nichž nasbíral 61 bodů (25+36).


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE.


Vsetínský a slávistický odchovanec zůstává v kádru St. Louis jediným Čechem. Vladimír Sobotka totiž putoval na začátku července ve velkém trejdu za Ryana O’Reillyho do Buffala (čtěte ZDE).
Další tři chránění volní hráči Blues na smlouvu stále čekají – jsou jimi útočníci Jordan Schmaltz s Petterim Lindbohmem a obránce Joel Edmundson.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -