- Reklama -

Ben Bishop kvůli problémům s kolenem ukončil kariéru

- Reklama -

Brankář Dallas Stars Ben Bishop se před několika dny pokusil o návrat do profesionálního hokeje. Při krátkém pobytu u záložního týmu Texas Stars odchytal jedno utkání, po kterém byl ale opět zařazen na listinu dlouhodobě zraněných. Dnes však GM Stars Jim Nill potvrdil smutné zprávy – kariéra Bena Bishopa skončila.

„Není žádným tajemstvím, že má Ben degenerativní zranění kolene. Snažil se udělat všechno pro to, aby se vrátil a mohl vše dělat naplno jako dřív. Jenže během procesu návratu zjistil, že už to není možné,“ nechal se slyšet Nill.

Bishop naposledy nastoupil v NHL 31. srpna 2020. Celý ročník 2020/2021 vynechal kvůli zranění menisku. Pětatřicetiletý brankář odchytal 11 sezon v NHL, postupně prošel týmy St. Louis Blues, Ottawa Senators, Tampa Bay Lightning, Los Angeles Kings a naposledy Dallas Stars.

- Reklama -

Největších úspěchů dosáhl v dresu Tampy Bay Lightning. S nimi došel v sezoně 2014/2015 do finále Stanley Cupu. Dvakrát byl zařazen do All-star týmu sezony, vlastní bronzovou medaili z mistrovství světa.

Očekává se, že v úterý vystoupí Ben Bishop před novináře a potvrdí slova GM Jima Nilla.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -