- Reklama -

Bláznivý projekt v Las Vegas? Ovlivnit může i NHL

- Reklama -

Společnost MGM Resorts International oslovila několik profesionálních soutěží včetně NHL s možností vytvoření velké karánténní zóny v Las Vegas na uspořádání jejich zápasů.
O divoké myšlence informoval jako první Kevin Draper z deníku New York Times.

Tahle COOL trička NHL chceš!

Návrh se zaměřuje na resort Mandalay Bay, který má k dispozici 4 700 hotelových pokojů, jež by zajistily dostatek kapacit pro hráče, jejich rodiny, ale i představitele ligy a média.
V podkladech společnosti se hovoří o vybudování až 24 sportovišť. Každý, kdo by vstoupil do zóny, by musel souhlasit s protokoly o zdraví, bezpečnosti a dodržování karantény. Důležitou podmínkou by byla skutečnost, aby daná osoba po celou dobu pobytu nevycházela z vyčleněné zóny.
Již dříve jsme vás informovali o tom, že NHL a NBA zvažují dohrání ročníku na bezpečných (tj. nemocí COVID-19 málo zasažených) místech. V případě hokejové soutěže se hovoří o čtyřech arenách, do nichž by byly celky rozděleny podle divizí.
Ve spojitosti s NBA se ve čtvrtek objevily zvěsti, že by mohla ročník zakončit v objektu Walt Disney World Resort v Orlandu. Dříve se ale spekulovalo zejména o Las Vegas.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -