- Reklama -

Blíží se konec Jakuba Zbořila v Bostonu?

- Reklama -

Boston Bruins si v posledních letech zvykli na přítomnost češtiny v kabině. Ta však pomalu vyprchává a údajně nemá být všemu konec. Boston se údajně chystá zobchodovat obránce Jakuba Zbořila.

Za Bruins v posledních letech nastoupila řada Čechů, od hvězd Pastrňáka s Krejčím po “dělníky” Noska se Zachou, Laukem a Zbořilem či brankářem Vladařem. V současném kádru už nenaleznete ze zmiňovaných jmen Noska, Krejčího a Vladaře. Česká stopa by ale měla podle spekulací zámořských médií ještě více vyblednout.

Šestadvacetiletý zadák Jakub Zbořil se letos zatím neprobojoval do prvního týmu a nastupuje pouze na farmě v AHL. V Providence dosud odehrál 11 zápasů a připsal si šest asistencí. Do záložního týmu Medvědů byl poslán poprvé po třech letech.

Zbořil podle zámořských žurnalistů potřebuje změnu prostředí, první volba Bruins v draftu 2015 na farmě může chřadnout. Na současné soupisce Bruins však pro něj nezbývá místo.

- Reklama -

Pokud by se Boston pokusil vyměnit rodáka z Brna, mezi zájemci se nejspíše objeví Chicago Blackhawks, Anaheim Ducks nebo San Jose Sharks.

Změní Zbořil brzy dres?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -