- Reklama -

Týmy bedlivě sledují obrozeného Franka Vatrana

- Reklama -

Útočníkovi Frankovi Vatranovi se náramně vydařil vstup do aktuálního ročníku. Devětadvacetiletý hráč se těší zájmu minimálně dvou klubů.

Vatranovi zřejmě kalifornské sluníčko v Anaheimu svědčí. Někdejší talent, který v NHL začínal v dresu Bruins, loni v dresu Ducks překonal své dosavadní bodové maximum, když získal 41 bodů. Letos však rozjel sezonu naprosto impozantním způsobem – v dosavadních 16 utkáních získal 16 bodů. Nastřílel už 11 branek.

I proto neunikl Američan zájmu ostatních klubů, s Anaheimem se totiž Vatrano s největší pravděpodobností do play-off nepodívá.

K potenciálním zájemcům určitě patří Carolina Hurricanes, kteří by určitě uvítali posilu do prvních dvou řad. Opory Hurikánů v posledních letech trpí na častá zranění, Vatrano hrající v životní formě by jednomu z největších letošních favoritů přinesl potřebnou variabilitu v útoku.

- Reklama -

Druhým týmem, který se vyplatí v případě Vatrana sledovat, jsou New York Islanders. Ostrované nezažívají dobrý vstup do sezóny, často je trápí koncovka. Příchod rozjetého útočníka by pomohl rozhýbat naděje Islanders, jejichž jasným cílem je postup do vyřazovacích bojů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -