- Reklama -

Boj o post brankářské dvojky se ve Winnipegu zostřuje

- Reklama -

Fanshop týmu
Winnipeg se dohodl na další spolupráci s gólmanem Ericem Comriem. Roční dvoucestná smlouva má na úrovni NHL hodnotu 650 tis. amerických dolarů.
Comrie odchytal v uplynulém ročníku za Jets tři duely, v nichž z 94 střel pustil 12 gólů. Zbytek sezóny strávil na farmě v AHL, kde za Manitobu Moose zaznamenal průměr 2,58 gólu na zápas a 91,6procentní úspěšnost zákroků.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Devět hráčů, z nichž by se mohli stát v NHL kapitáni
Třiadvacetiletého rodáka z Edmontonu si Tryskáči vybrali ve druhém kole draftu 2013 a na začátku léta se z něj stal chráněný volný hráč. Nyní jej čeká v přípravném kempu boj s Laurentem Brossoitem o post brankářské dvojky za Connorem Hellebuyckem.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -