- Reklama -

Carolina se vzdává někdejší draftové čtyřky

- Reklama -

Působení Jessa Puljujärviho v Carolině je na svém konci. Chris Johnston ze stanice TSN informuje, že Hurricanes nepředloží známému útočníkovi kvalifikační nabídku.

Puljujärvi, který nedávno absolvoval dvojitou operaci bederního kloubu, se mohl stát chráněným volným hráčem po vypršení roční smlouvy v hodnotě 3 mil. dolarů. Bez předložení kvalifikační nabídky z něj bude v sobotu nechráněný volný hráč.

Hurricanes získali 25letého Fina před přestupovou uzávěrkou od Edmontonu. Po výměně zaznamenal dvě asistence v 17 zápasech základní části a jednu přihrávku v sedmi duelech play-off.

Puljujärvi byl čtyřkou draftu 2016, ale nenaplnil očekávání. V 334 zápasech NHL si připsal 114 bodů za 51 branek a 63 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -