- Reklama -

Čeká se odveta. Má sa Xhekaj na co těšit?

- Reklama -

Fanoušci těžkých vah v NHL se mohou pomalu těšit na březen. Proslavený tvrďas Ryan Reaves z Toronta chce odvetný souboj s mladým obráncem Montrealu Arberem Xhekajem. Nejbližší bude možný 9. března.

„Ano. Nelíbí se mi, když na mě někdo takto skočí,“ cituje Reavese stanice Sportsnet. „Nevím, jestli jsem to sám někdy někomu udělal. Pokud se chceš bít, tak o to požádej. Já jsem vždy nablízku. Víš, kde mě najdeš.“

Během středečního zápasu narazil Reaves na mantinel Kaidena Guhleho. Xhekajovi se tvrdý bodyček nelíbil a tak se za branou pustil do Reavese a začala šarvátka. Mladík postupně natlačil veterána na bránu, která spadla a s nimi i oba kohouti.

- Reklama -

„Ten chlapík tam rozdal pár bodyčeků a já jsem se chtěl postavit za spoluhráče. Určitě jsem hrdý na to, jak jsem to zvládl. Pokud to je zapotřebí, budu tam,“ uvedl po utkání Xhekaj.

Reaves by však raději upřednostnil čistou bitku jeden proti jednomu. „Nevím, jestli mě naschvál zatlačil k bráně…Nevím. Když jsem se postavil, už mě nedržel. Až do konce se mě tam snažil zatlačit, proto mám dojem, že to udělal úmyslně. No, s Canadiens se střetneme ještě dvakrát. Jsem si jistý, že k něčemu může dojít. Nechci, aby to skončilo takto.“

Xhekaj už v nováčkovské sezóně ukázal, že se fyzických výzev nebojí – rukavice shodil devětkrát.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -