- Reklama -

Český útočník byl součástí výměny mezi Sharks a Avs

- Reklama -

Ve středu se v NHL udála výměna čtyř hráčů. Colorado získalo obránce Ryana Merkleyho a útočníka Matta Nieta, za které San Jose obdrželo forvarda Martina Kauta a beka Jacoba MacDonalda.

22letý Merkley zaznamenal 14 bodů ve 30 zápasech AHL. Vloni přitom odehrál 39 klání v NHL.

30letý Nieto se vrací do Colorada, ve kterém působil mezi lety 2016 a 2020. V této sezóně byl šestý mezi forvardy Sharks s průměrným hracím časem 15:39. Ve 45 duelech zaznamenal osm gólů a sedm asistencí.

23letý Kaut odehrál v tomto ročníku 27 zápasů, ve kterých zaznamenal jen gól a dvě asistence. Přes waiver listinu byl poslán do AHL, kde přidal pět branek a tři asistence v 10 střetnutích.

- Reklama -

29letý MacDonald odehrál v této sezóně 33 zápasů se ziskem dvou asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -