- Reklama -

Nehorázné praktiky s českým forvardem: Pobij se s krajanem, jinak je ti NHL uzavřena

- Reklama -

San Jose popírá tvrzení svého někdejšího útočníka Martina Kauta, že jej trenér záložního týmu v AHL tlačil k tomu, aby se pobil se soupeři.

„Ujasněme si, že žádné takovéto pokyny nebyly nikdy vydané a ani naznačené členy trenérského nebo hokejového sboru Sharks či Barracuda,“ vyhlásili Sharks podle Shenga Penga ze San Jose Hockey Now.

Kaut opustil organizaci v tomto létě a vrátil se do Česka. V rozhovoru pro IDNES.cz uvedl, že před každým zápasem mu kouč vybral hráče, se kterým se měl pobít. Když to odmítl, trenér mu řekl, že to je důvodem, proč není v NHL.

„Jednou ukázal na (útočníka Calgary Wrangles) Adama Klapku. Páni, ten chlapec má 100 kilo, dva metry a já se s ním mám pobít? Ještě k tomu s Čechem? To ne,“ poznamenal Kaut.

- Reklama -

Kaut, který utrpěl od roku 2018 vícero zranění, přišel do San Jose v lednu. Zámoří opustil po odehrání 56 zápasů NHL se ziskem 11 bodů.

„Měl jsem tři otřesy mozku a dvakrát jsem si poranil rameno,“ poznamenal Kaut. „I tak mě nutili bít se. Dost mě to trápilo.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -