- Reklama -

Chiarelli se chystá na megatrejd, oběť může být veliká

- Reklama -

Fanshop týmu
Fanoušci Oilers se mají očividně na co „těšit“.
Přestože se Edmonton momentálně nachází mimo pozice zaručující postup do bojů o Stanley Cup, půjde generální manažer Peter Chiarelli do závěru aktuální sezóny s plnou vervou. A to i za cenu velkých ztrát do budoucna.

Podle informací Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet je totiž Chiarelli ochoten ve snaze najít špičkového forvarda obětovat i volbu v prvním kole draftu.
Již v prosinci prohlásil výkonný ředitel Oilers Bob Nicholson, že Chiarelli bude mít místo jisté pouze za předpokladu, že s týmem postoupí do play-off. Tvůrci zlatého úspěchu Bruins v roce 2011 tak půjde v následujících měsících doslova o živobytí.
Hlad po elitním útočníkovi navazuje na předchozí edmontonské trejdy. Olejáři podepřeli své obranné řady dvěma separátními výměnami 30. prosince, když získali Brandona Manninga a Alexe Petrovice (čtěte ZDE). Jejich modrá lajna slušně nabobtná také po návratu Oscara Klefboma a Andreje Sekery, které trápí dlouhodobé zdravotní problémy.
Útok albertského celku se ale trápí. Mimo Connora McDavida, Leona Draisaitla, Ryana Nugent-Hopkinse a Alexe Chiassona je produktivita jeho forvardů mizivá.
Podaří se Chiarellimu konečně kapitální úlovek?



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -