- Reklama -

Chtějí mě? ptá se Malkin Tučňáků

- Reklama -

Zdá se, že v jednáních o nové smlouvě mezi útočníkem Jevgenijem Malkinem a Pittsburghem by mohlo být napětí.

„Chtějí mě?“ otázal se Malkin pro portál The Athletic.

Penguins si už zajistili služby Bryna Rusta a Krise Letanga, avšak Malkin zůstává stále bez smlouvy. Generální manažer Ron Hextall uvedl, že si chce udržet i Malkina, hodilo by se mu však více místa pro platovým stropem, které už získá jedině výměnou. Stagnace v jednáních však ponechává hráče na pochybách.

Malkin údajně poslal gratulace k novým smlouvám Rustovi, Letangovi i brankáři Caseymu DeSmithovi. Každý z nich se ho optal, zda je jeho kontrakt na řadě.

- Reklama -

„Myslí si, že už nejsem dobrý,“ odepsal jim údajně Malkin.

Insider Rob Rossi tvrdí, že poslední nabídka Penguins byla na tři roky za 18 mil. dolarů. Malkinovi by vyhovoval stejný roční plat při čtyřleté smlouvě. Připomeňme, že Letang podepsal šestiletý kontrakt.

Malkin oslaví 31. července 36. narozeniny. Za sebou má produktivní ročník navzdory tomu, že jeho první polovinu vynechal pro letní operaci kolene. Ve 41 zápasech zaznamenal 20 branek a 22 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -