- Reklama -

Coyotes přišli s šokujícím návrhem svého dalšího působiště

- Reklama -

Coyotes jsou v pokročilé fázi rozhovorů s Arizona State University o využívání její multifunkční arény pro klání NHL.

Craig Morgan z PHNX Sports informuje, že by Arizona ráda na univerzitní půdě hrála pouze dočasně. A to do doby než se nevyřeší otázka trvalého domova. Momentálně čekají, jak se vyvine její navrhovaný projekt v Tempe.

S univerzitou by měli Yotes podepsat smlouvu o tříletém využívání její haly s opcí na další rok. Jelikož se nejedná o trvalé řečení, pro NHL by nemusela být problémem nízká kapacita zhruba 5 000 diváků.

Coyotes hledají nový domov poté, co jim v srpnu město Glendale vypovědělo nájemní smlouvu. Gila River Arénu tak celek NHL využívá v tomto ročníku naposledy. Už v září podal klub návrh na vybudování arény v Tempe.

- Reklama -

Arizona patří tradičně k týmům s nejnižší návštěvností. V aktuální sezóně činí 12 143 diváků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -