- Reklama -

Crosby i Letang: Chceme mít v týmu hvězdu San Jose!

- Reklama -

Nový prezident hokejových operací Pittsburghu Kyle Dubas pokoukává po jedné z největších ryb ve vodách NHL a vypadá to tak, že má podporu i od důležitých hráčů jeho mužstva.

Rob Rosi z portálu The Athletic informuje, že klubové ikony Sidney Crosby a Kris Letang podporují snahy Pens získat obránce San Jose Erika Karlssona.

Penguins a Carolina Hurricanes se považují za největší favority na zisk trojnásobného držitele Norris Trophy a podle Rossiho dostaly oba kluby povolené komunikovat přímo s ním. Karlsson dal už jasně najevo, že by rád šel do týmu, ve kterém by mohl pomýšlet na Stanley Cup.

Josh Yohe z The Athletic nedávno informoval o tom, že Pittsburgh byl „extrémně blízko“ k získání Karlssona během otevření trhu s volnými hráči.

- Reklama -

Penguins momentálně přesahují platový strop o zhruba 2,3 mil. dolarů, přičemž Karlssonův cap hit činí 11,5 miliónů a smlouva mu platí ještě čtyři sezóny.

33letý Švéd má za sebou sezónu, ve které mu po delším čase opět sloužilo zdraví. Po prvé od sezóny 2015/16 odehrál všech 82 zápasů a vyprodukoval v nich 101 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -