- Reklama -

Crosbyho naštvala mizerná nabídka kontraktů Malkinovi s Letangem

- Reklama -

Společně už od sezony 2006/2007 nastupují v dresu Penguins. Společně vytáhli klub s tučňákem na hrudi ze dna až na vrchol. Šestnáctkrát po sobě postoupili do play-off. Třikrát spolu pili šampaňské z nejslavnější hokejové trofeje světa. Po letošním vyřazení od New York Rangers v prvním kole play-off to však vypadá, že se cesty Sidneyho Crosbyho, Jevgenije Malkina a Krise Letanga rozdělí.

Kromě Malkina a Letanga končí smlouva také Bryanu Rustovi, útočníkovi, který se také výraznou měrou podepsal pod celková vítězství v letech 2016 a 2017. Všichni tři se mohou stát neomezenými volnými hráči.

Vedení Pens stojí před těžkým rozhodnutím, zda se zmíněné veterány snažit udržet. Přeci jen Malkinovi i Letangovi už bylo 35 let, moc perspektivy do budoucna tak týmu nabídnout nemohou.

Podle neověřených insiderských zpráv již vedení Penguins nabídlo dvojici svých klíčových veteránů totožné tříleté kontrakty v celkové hodnotě 15 milionů dolarů. A podle všeho tato nabídka rozesmutnila i kapitána Sidneyho Crosbyho, jenž čekal větší respekt k těmto legendám klubu.

- Reklama -

Pro oba hráče by takové smlouvy znamenaly signifikantní pohoršení. Vždyť Malkin dosud pobíral devět a půl milionů dolarů ročně, Letang více než sedm milionů.

Znamená to konec obou ceněných veteránů v ocelovém městě?

Titulní foto: Icon Sportswire
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -