- Reklama -

Další necudné praktiky u Blackhawks? Bývalý hráč podal žalobu

- Reklama -

Bývalý hokejista Chicaga tvrdí, že se i on stal terčem sexuálního obtěžování bývalého videotrenéra týmu a rozhodl se tým zažalovat za to, že nezareagoval na jeho stížnosti adekvátně.

Deník Chicago Tribune informuje, že žalobu za hráče, který se ve spisech pro zachování anonymity označuje jako John Doe, podala právnická firma Romanucci & Blandin.

Podobně jako Kyle Beach i tento hráč měl být během play-off 2010 součástí tzv. Černých es, které tvoří hráči z nižší ligy trénující s týmem pro případ pohotovosti.

Beach se dohodl v prosince 2021 s Blackhawks na vyrovnání poté, co byl terčem sexuálního obtěžování ze strany Brada Aldricha, který měl podle nejnovější žaloby pozívat do svého domu i jiné mladé hráče.

- Reklama -

V tomto konkrétním případě bylo záminkou probrání hokejové strategie, ve skutečnosti se ale s hráčem pokusil sledovat pornografický film a údajně mu nabídl orální sex. Přistoupit měl k němu zezadu, přičemž tlačil jeho pohlavním orgánem přes oblečení o jeho záda a zadek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -