- Reklama -

GM Davidson: Řeči kolem Perryho jsou nechutné

- Reklama -

Generální manažer Chicaga Kyle Davidson se na tiskové konferenci vyjádřil ke stavu Coreye Perryho, respektive důvodu, proč hvězdného veterána umístili na bezpodmínečnou waiver listinu za účelem rozvázání kontraktu.

A přesný důvod jsme se opět nedozvěděli.

Hokejovým světem probleskla v úterý zpráva o Perryho údajném poměru s matkou spoluhráče Connora Bedarda (psali jsme ZDE). A právě tento pohlavní styk měl údajně stát za jeho koncem v Chicagu.

- Reklama -

Podle GM Blackhawks jsou však tyto zvěsti „nepravdivé a nechutné“. Davidson taktéž uvedl, že k incidentu, který se stal Perrymu osudným, mělo dojít v Columbusu a že v této věci spolupracují s NHL i NHLPA.

Perry byl „odstaven“ po 16 kláních, v nichž nasbíral čtyři góly a devět bodů. Poprvé za záhadných okolností nehrál ve středu v Columbusu. V sobotu chyběl také, přičemž dle vyjádření týmu se měl vrátit „v dohledné době“.

38letý Perry oblékal v NHL dresy Anaheimu, Dallasu, Montrealu, Tampy Bay a Chicaga. Celkem nasbíral v 1273 duelech 892 bodů a 421 gólů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -