- Reklama -

„Show“ pokračuje. Chicago končí smlouvu s Perrym

- Reklama -

Sága kolem Coreye Perryho pokračuje. Jen pár hodin poté, co hokejovým světem probleskla zpráva o jeho údajném poměru s matkou spoluhráče Connora Bedarda, byl týmem umístěn na bezpodmínečnou waiver listinu s cílem ukončit smlouvu.

„Po interním vyšetřování organizace Chicago Blackhawks rozhodla, že se Perry dopustil chování, které je nepřijatelné a porušuje jak podmínky jeho standardní hráčské smlouvy, tak interní zásady Blackhawks zaměřené na podporu profesionálního a bezpečného pracovního prostředí,“ uvádí Hawks ve svém prohlášení.

„Perry byl umístěn na bezpodmínečnou waiver listinu. V případě, že jí Perry projde, máme v úmyslu s okamžitou platností ukončit jeho smlouvu.“

Přes víkend generální manažer Chicaga Kyle Davidson uvedl, že se Perry v dohledné době k týmu nepřipojí a že absence je spíše rozhodnutím týmu než hráče. Hráčův agent Pat Morris však řekl, že se jednalo o rozhodnutí hráče z osobních důvodů.

- Reklama -

Perry byl „odstaven“ po 16 kláních, v nichž nasbíral čtyři góly a devět bodů. Poprvé za záhadných okolností nehrál ve středu v Columbusu. V sobotu chyběl také, přičemž dle vyjádření týmu se měl vrátit „v dohledné době“.

V úterý se v zámoří začaly šířit informace, že za záhadným Perryho odchodem od Chicaga stojí pohlavní styk s matkou mladého spoluhráče Connora Bedarda, kterému měl být veterán mentorem. Renomovaný reportér televizní stanice NBC Sports Chicago Charlie Roumeliotis zprávu vyvrátil.

Nedávno se o Perryho absenci rozhovořil i samotný Bedard: „Mnoho toho o tom nepovím. Je samozřejmě smutné, že tu s námi není, ale nemáme o tom mnoho informací.“

38letý Perry oblékal v NHL dresy Anaheimu, Dallasu, Montrealu, Tampy Bay a Chicaga. Celkem nasbíral v 1273 duelech 892 bodů a 421 gólů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -