- Reklama -

Mohl by si Perry zahrát s McDavidem?

- Reklama -

Zkušený veterán Corey Perry dostal v této sezóně příležitost zahrát si v jednom týmu s Connorem Bedardem. Mohl by dostat ještě šanci v jednom týmu i s Connorem McDavidem?

Jim Matheson z Edmonton Journal předpokládá, že generální manažer Oilers Ken Holland sleduje situaci kolem Perryho, jehož kontrakt minulý týden ukončilo Chicago z důvodu neakceptovatelného chování.

Matheson též věří, že kromě kanadského klubu by mohli mít zájem o služby veterána i Avalanche či Panthers.

Kanadský novinář poukázal na to, že Holland dal kdysi druhou šanci útočníkovi Evanderu Kaneovi, který měl taktéž problémovou minulost.

- Reklama -

V tomto případě však bude muset GM Oilers čekat na to, kdy Perry dokončí své protialkoholické léčení.

38letý Perry má dlouhou a produktivní kariéru, během které si vybudoval renomé lídra a hráče, který se dostává soupeřům pod kůži. V této sezóně odehrál 16 utkání, ve kterých zaznamenal čtyři góly a pět asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -