- Reklama -

Corey Perry promluvil: Omlouvám se, budu se léčit

- Reklama -

Útočník Chicaga Blackhawks Corey Perry vydal prohlášení o incidentu, který zapříčinil jeho předčasný konec v Chicagu Blackhawks. Oznámil, že vyhledá odbornou pomoc s psychickými problémy a zneužíváním návykových látek.

“Chtěl bych se upřímně omluvit celé organizaci Chicago Blackhawks, majitelům, managementu, trenérům, zaměstnancům a mým spoluhráčům. Omluvit se chci také fanouškům a své rodině. Stydím se a je mi líto, že jsem vás zklamal.

Jako následek mého chování se vyrojily různé spekulace a drby. Jsem znechucený, jaký měly dopad na ostatní. Chci vás ujistit, že nic z toho se netýká mých spoluhráčů nebo jejich rodinných příslušníků. Především se chci napřímo omluvit těm, které to zasáhlo nejvíce. Je mi moc líto, co to přineslo. Mé chování bylo nevhodné a špatné.

Začal jsem pracovat s odborníky na mentální zdraví a zneužívání návykových látek na řešení mých problémů. Udělám veškeré kroky pro to, aby se podobná situace už neopakovala. Doufám, že opět získám zpět důvěru všech, co mi po celou kariéru věřili a podporovali mě.

- Reklama -

Ještě jednou se omlouvám.

Corey.”

Zkušený osmatřicetiletý útočník v NHL nastupoval za Anaheim, Montreal, Dallas, Tampu Bay a Chicago. V roce 2007 vyhrál Stanley Cup a v roce 2012 byl nejlepším střelcem NHL.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -