- Reklama -

Halák prodloužil s Bostonem

- Reklama -

Gólman Jaroslav Halák podepsal s Bostonem nový roční kontrakt. Bruins si jeho služby pojistili ještě před otevřením trhu s volnými hráči.
Smlouva zaručí 34letému Slovákovi 2,225 mil. dolarů. Pokud ale odchytá v základní části alespoň deset zápasů, dostane k tomu navíc slušný přídavek v hodnotě 1,5 miliónů.

SLEDUJEME: NHL a její cesta zpět


Halák, jenž se Medvědům upsal v červenci 2018, tvoří s o rok mladším Finem Tuukkou Raskem zkušenou brankářskou dvojici. V této sezóně nastoupil do 31 duelů s bilancí 18-6-6 a úspěšností zákroků 91,9 procenta. V obou statistikách přitom patří mezi nejlepší gólmany v NHL.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

Celkem odchytal rodák z Bratislavy v prestižní lize 520 zápasů, z nichž 272 vyhrál a ve kterých zaznamenal průměr 2,48 obdržených branek na zápas a eliminoval 91,6 procenta střel.
Vedle Bruins oblékal také dresy Montrealu, St. Louis, Washingtonu a New Yorku Islanders.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -