- Reklama -

Halák si letos už asi nezachytá. Vrátí se do NHL?

- Reklama -

Slovenský brankář Jaroslav Halák se už definitivně nestane součástí nejvyšší slovenské soutěže. Jeho příchod do Slovanu Bratislava padl.

38letý bratislavský rodák se dohodl se Slovanem na smlouvě s podmínkou, že se k týmu připojí po úspěšném absolvování lékařské prohlídky. Nakonec zvážil pro a proti, zohlednil slova trenéra Petra Oremuse o tom, že jeho jedničkou bude i nadále Denis Godla, a taktéž fakt, že by se k celku připojil po desetiměsíční pauze v důležité fázi ročníku.

„Nechtěl jsem dělat v šatně Slovanu dusno, přece jenom se bojuje o play-off a zřejmě je čeká předkolo. Vím, že Denis Godla je jasná jednička a klub mu může hodně děkovat za posun v tabulce,“ uvedl Halák pro deník Šport. „Zhodnotil jsem, že bude lepší, když nedorazím. I proto, že jsem nechytal deset měsíců soutěžní utkání.“

Halák je momentálně s rodinou v Bostonu, kde si udržuje v kondici. V tomto ročníku si pravděpodobně nezachytá, ale to nevyhnutelně neznamená, že v profi hokeji zanechal poslední slovo.

- Reklama -

„Nic jsem neoznámil, ani se nerozhodl, co bude v nejbližší budoucnosti. Všechno je ještě otevřené,“ řekl Halák, který má v NHL na kontě 295 výher.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -