- Reklama -

Halák jde na zkoušku do Caroliny

- Reklama -

Slovenský gólman Jaroslav Halák se připojuje ke Carolině, v níž absolvuje zkoušku. V týmu by měl zaskočit za Frederika Andersena, který má zdravotní problémy. Canes o tom informovali na sociálních sítích.

Hurricanes zatím blíže neuvedli nic o Andersenových problémech a zveřejní je až ve chvíli, kdy to bude možné. Za klub ze Severní Karolíny v tomto ročníku nastoupili na brankářském postu i Antti Raanta a Piotr Kočetkov.

38letý Halák oblékal v posledním ročníku dres Rangers. Při bilanci 10-9-5 kryl 90,3 % střel a měl úspěšnost zákroků 2,72 gólu na zápas. Vychytal i jednu nulu.

Halákovi chybí už jen pět výher k metě 300 vítězství. V kariéře už odchytal 581 utkání, v nichž kryl 91,5 % střel a inkasoval 2,50 branky na zápas. Zachytal si i za Montreal, St. Louis, Washington, Islanders, Boston a Vancouver.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -