- Reklama -

Cooper oblékal brankáře do sukní. Potom se kál

- Reklama -

Hlavní trenér Tampy Bay Jon Cooper se ve středu omluvil za svoje poznámky, které vyslovil poté, co jeho mužstvo vypadlo z play-off po prohře 1:6 v pátém zápase série proti floridským Panthers.

Lightning měli v zápase o přežití neuznané dva góly pro nedovolené bránění ve hře gólmanovi. Cooper po zápase vyjádřil frustraci nad rozhodnutími i tím, že řekl následující: „Mohli bychom je rovnou oblékat do sukně…Brankáři musí také čelit určitým věcem.“

Ani ne 48 hodin poté, se Cooper omluvil.

„Udělal jsem nevhodnou analogii o brankářích v sukních. Byl to jeden z těch momentů,…,kdy byste svá slova vzali zpět. Jako otec dvou dcer a hlavně masivní podporovatel ženského hokeje přiznávám, že to nebylo správné a musel jsem to vysvětlovat svým děvčatům,“ uvedl Cooper.

- Reklama -

„Upřímně se omlouvám každému, koho se to dotklo. Bolelo mě to více, než samotná prohra série…Z mých úst vyšla hloupá slova. Za to se omlouvám.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -