- Reklama -

Hall je na delší dobu mimo hru

- Reklama -

Hvězdný útočník Chicaga Taylor Hall nebude na svůj první zápas proti bývalému týmu vzpomínat v dobrém. Ve středečním utkání proti Bostonu utrpěl zranění horní části těla, které se bude posuzovat na týdenní bázi.

Hall opustil duel ve druhé třetině poté, co absorboval náraz od obránce Bruins Brandona Carla. Do akce se vrátil ještě na jedno střídání, následně však zápas opustil definitivně.

Hlavní kouč Luke Richardson zákrok kritizoval.

„Byl to hit ze slepého úhlu…Jsou to zákroky, kterých se liga snaží zbavit,“ uvedl po klání.

- Reklama -

Blackhawks získali Halla v červnu spolu s Nickem Folignem.

Hall zaznamenal v minulé sezóně 16 branek a 36 bodů v 61 střetnutích. Jeho absence bude pro Chicago citelná, jelikož hraje v útoku s Connorem Bedardem. Podle Richardsona by jej mohl ve formaci nahradit Lukas Reichel.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -