- Reklama -

Hašek si sypal popel na hlavu. Zklamal jsem, napsal

- Reklama -

Dominik Hašek se nejnověji omluvil za svou účast na zápase mezi Buffalem a Chicagem z minulého týdne.

Bývalý český reprezentant ho navštívil jako čestný host a dokonce ho sám odstartoval. Haškovu účast na střetnutí NHL odsoudilo mnoho fanoušků.

Někdejší brankářská hvězda patří mezi největší kritiky ruských hokejistů, kteří by podle něj neměli hrát v žádné významné soutěži, NHL nevyjímaje.

„Když ruský hráč vstoupí na led, je to reklama na ruské vraždění. Rusi v NHL vesele dělají reklamu na ruskou válku a zločiny. NHL musí Ukrajině zaplatit miliardy dolarů. Tahle soutěž klesla na úplné dno,“ nechal se Hašek před časem slyšet.

- Reklama -

Po jeho vzpomínané návštěvě Buffala se do něj zostra pustil i komentátor televize Nova Dominik Mihailescu, který jej obvinil z pokrytectví. Psali jsme ZDE.

„Svou účast na zápase považuju za svou obrovskou chybu. Tímto se chci velmi omluvit všem ukrajinským vojákům a ukrajinským lidem, kteří hrdinsky brání svou vlast, ale i celou Evropu proti imperialistickému nepříteli,“ napsal Hašek na platformě X.

„Dále se omlouvám fanouškům, kteří mě podporují a všem, které jsem svým činem zklamal. Toto moje osobní selhání považuju za těžko ospravedlnitelné. O to intenzivněji se ho budu snažit napravit.“

„V této chvíli vám můžu slíbit, že se podobná situace nebude opakovat…Ani ta nejkrásnější hra na světě není více než lidský život,“ pokračoval „Dominátor“.

Zároveň zopakoval, že nesouhlasí se současným postojem NHL, která podle něj dělá obrovskou reklamu ruské válce a je tak zodpovědná za ztracené lidské životy na Ukrajině.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -