- Reklama -

Jak dál s Pointem? Cirelli věří, že zůstane. Spekuluje se o zájmu Detroitu

- Reklama -

Fanshop týmuBrayden Point se v třiadvaceti letech velmi sebevědomě usadil mezi největšími hvězdami ligy. Útočníkovi Tampy po uplynulém ročníku skončil nováčkovský kontrakt, výtečných 92 bodů za základní část je velmi dobrým argumentem, proč podepsat smlouvu za pořádnou „řachu“. Jak vypadají dosavadní vyjednávání?
Rodák z Calgary je v současnosti omezeným volným hráčem. Jeho spoluhráč Anthony Cirelli věří, že Point nakonec podepíše novou smlouvu s floridským týmem. „Občas jsem s ním mluvil. Stále zbývá spousta času, tak jde na to pomalu. Jsem si jistý, že se nakonec dohodnou,“ řekl útočník Tampy Bay.
Point zatím nastoupil do 229 utkání základní části a připsal si v nich 198 bodů. „Střílí góly, tvoří hru a skvěle brání. Je neskutečně rychlý a má skvělé hokejové myšlení,“ popsal jej Cirelli.
Navzdory Cirellově optimismu zdroje serveru NHL Trade Rumours hovoří o tom, že se vyjednávání Tampy se svým mladým útočníkem zadrhla. Podle neověřených zpráv měl před nějakým časem Kanaďan odmítnout offer sheet od Montreal Canadiens. Nyní prý vedení Lightning ze strachu, že o něj přijde, horečně jedná o jeho výměně s Detroitem. Dalšími zájemci, kteří by zvažují trejd, aby jej přilákali do svého týmu, jsou prý Montreal a Ottawa.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -