- Reklama -

Je Eichel na odchodu z Buffala?

- Reklama -

Matt Larkin z časopisu The Hockey News se zařadil k odborníkům, kteří věří, že pokud by se Sabres nestali v blízké době konkurenceschopní, mohlo by to vést k odchodu Jacka Eichela. V tomto případě už dokonce známe favorita na zisk jeho služeb.

Erich Duhatschek z portálu The Athletic tvrdí, že o kapitána Buffala projevili v létě 2020 velký zájem Rangers. Ti své ambice stále nevzdali. Pokud by byl Eichel k dispozici, můžeme očekávat, že se ozvou i Newyorčané.

„Věřím, že Rangers během minulého léta na Eichela pořádně tlačili, ale nakonec se k ničemu nedostali,“ poznamenal Duhatschek. Ten si myslí, že za Eichelovým rozhodnutím zůstat sehrál úlohu příchod Taylora Halla.

„Eichelova budoucnost bude pravděpodobně záviset na tom, jaký pokrok dokáží udělat Sabres v příštím ročníku a zda se jim podaří prodloužit kontrakt s Hallem, který se může stát nechráněným volným hráčem,“ dodal Duhatschek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -