- Reklama -

Joonas Korpisalo se stěhuje, Andersen s Raantou naopak zůstávají

- Reklama -

Finský brankář Joonas Korpisalo si zachytá ve třetím klubu NHL ve své kariéře. Po osmi letech v Columbusu letos před uzávěrkou přestupů odešel do Los Angeles Kings. V Kalifornii zanechal dobrý dojem a před otevřením volného trhu patřil k nejzajímavějším brankářům, kteří byli k dispozici. Nyní si jeho služby pojistili Ottawa Senators.

Korpisalo se letos zvedl po náročné operaci kyčle a předváděl dobré výkony v dresu Blue Jackets i následně Los Angeles Kings. V Ottawě podepsal pětiletou smlouvu za čtyři miliony ročně.

Oproti Korpisalovi jeho brankářský kolega Frederik Andersen zůstává ve svém dosavadním působišti. První den volného trhu podepsal Dán nový dvouletý kontrakt s Carolinou Hurricanes za 3,4 milionu dolarů ročně. Třiatřicetiletý rodák z Herningu odchytal u Hurikánů poslední dvě sezony.

Andersen si nebude muset zvykat na nového parťáka. Protože brzy poté, co NHL zveřejnila Dánův podpis, Carolina ohlásila podpis Anttiho Raanty. Zkušený Fin si vydělá 1,5 milionu ročně, Hurikáni mu dali roční smlouvu.

- Reklama -

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -