- Reklama -

Kanada zveřejnila finální nominaci na MS juniorů

- Reklama -

Kanada dokončila práci na své sestavě pro blížící se mistrovství světa hráčů do 20 let. Obhájci titulu přitom stále čekají na to, zda je neposílí hokejista z NHL.

Momentálně je z NHL mužstvu k dispozici Tristan Luneau z Anaheimu. Podle Darrena Dregera ze stanice TSN reprezentace doufá, že povolení zúčastnit se turnaje dostane i Zach Benson z Buffala anebo Matt Poitras z Bostonu.

V týmu nechybí ani 17letý centr Macklin Celebrini, který je považovaný za jedničku příštího draftu NHL.

Útočníci: Owen Allard (SSM/OHL), Owen Beck (Peterborough/OHL), Macklin Celebrini (Bostonská univerzita/NCAA), Easton Cowan (London/OHL), Nate Danielson (Brandon/WHL), Jordan Dumais (Halifax/QMJHL), Conor Geekie (Wenatchee/WHL), Fraser Minten (Saskatoon/WHL), Carson Rehkopf (Kitchener/OHL), Matthew Savoie (Wenatchee/WHL), Matthew Wood (UConn/NCAA), Brayden Yager (Moose Jaw/WHL).

- Reklama -

Obránci: Tristan Luneau (Anaheim/NHL), Jake Furlong (Halifax/QMJHL), Noah Warren (Victoriaville/QMJHL), Oliver Bonk (London/OHL), Tanner Molendyk (Saskatoon/WHL), Maveric Lamoureux (Drummondville/QMJHL), Denton Mateychuk (Moose Jaw/WHL).

Brankáři: Scott Ratzlaff (Seattle/WHL), Mathis Rousseau (Halifax/QMJHL), Samuel St. Hilaire (Sherbrooke/QMJHL).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -