- Reklama -

Kanadská televize vyslala Jágra a spol. do Super Bowlu

- Reklama -

Florida Panthers zažívají skvělou sezónu. Tým okolo legendární osmašedesátky opanoval Atlantickou divizi a stal se nečekaným aspirantem na zisk Stanleyova poháru.
Ale účast v Super Bowlu? Do finále NFL vyslala hokejové Pantery kanadská stanice CBC. Roztomilého grafického lapsu, jenž zaměnil loga celků Florida Panthers (NHL) a Carolina Panthers (NFL), si všiml i samotný floridský klub. „Ok, tohle je pro nás novinka,“ glosoval vtipně situaci.

Vyvrcholení National Football League patří v zemi javorového listu každoročně mezi nejsledovanější televizní události. Loni jej dokonce sledovalo třikrát více diváků než 6. zápas finále Stanley Cupu mezi Chicagem a Tampou.
Chybička se ale holt vloudila.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -