- Reklama -

Kane má mít namířeno do New Yorku

- Reklama -

Scott Powers z portálu The Athletic informuje, že hvězdný útočník Chicaga Patrick Kane by měl mít namířeno do týmu Rangers.

Powers tvrdí, že Kane je ochotný vzdát se klauzule o nevyměnitelnosti jen ve prospěch Newyorčanů. A výměna k nim se může aktuálně finalizovat.

Chris Johnston ze stanice TSN píše, že Rangers by měli vyměnit Vitalije Kravcova a Jakea Leschyshyna, aby získali místo pro Kanea.

Emily Kaplanová ze stanice ESPN hovoří o tom, že se do výměny zapojí i třetí tým, který by pomohl zmenežovat vysoký Kaneův cap hit, který činí 10,5 mil. dolarů.

- Reklama -

Kane se nachází v posledním roce své smlouvy a pokud by nebyl vyměněný, Blackhawks by o něj mohli v létě přijít bez náhrady.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -