- Reklama -

Konec spekulací? Kessel má zůstat v Pittsburghu

- Reklama -

Zvěsti ohledně trejdu Phila Kessela plnily v posledních dnech stránky hokejových médií. Nyní to ale vypadá, že 31letý forvard zůstane v Pittsburghu. V úterý to uvedl generální manažer klubu Jim Rutherford.
„Myslím, že při směru, jakým se nyní věci ubírají, bude Kessel hrát za Penguins i v příští sezóně,“ cituje Rutherforda Josh Yohe z portálu The Athletic.

„Je to dobrý a pro nás platný hráč. Není to tak, že bychom jej museli vyměnit. Musíte pochopit, že má klauzuli o nevyměnitelnosti a tím velkou zbraň…Cítím to tak, že zůstane. Tak k tomu budu nyní přistupovat,“ pokračoval šéf Tučňáků.
Kessel byl ve své kariéře vytrejdován dvakrát. O jeho odchodu z Pensylvánie se spekuluje od doby, kdy pronikly na veřejnost jeho problémy s trenérem Mikem Sullivanem. Nyní se ale situace podle všeho uklidnila.
Bez výměn se však v Pittsburghu během offseason úplně neobejdou.
„Budeme muset některé hráče vytrejdovat, abychom si pročistili platový rozpočet,“ řekl Rutherford s odkazem na novou podobu defenzívy. „Máme tam nyní hokejisty navíc, takže je správné předpokládat, že v obraně určitě změny nastanou.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -