- Reklama -

Koupí Senators filmová megastar?

- Reklama -

Investiční skupina Remington Group, jejíž součástí jsou herec Ryan Reynolds či realitní magnát Christopher Bratt, je údajně připravená zaplatit miliardu amerických dolarů za tým Ottawa Senators.

Newyorská investiční banka Galatioto Sports Partners, která byla najata rodinou zesnulého Eugena Melnyka, aby prodala tým, stanovila 15. květen jako den, do kterého mohou zájemci o organizaci NHL předkládat své nabídky.

Očekává se, že se Reynolds a Bratty zaváží k tomu, že dojde k vybudování nové arény blížeji k centru města. Tým momentálně hraje v Canadian Tire Centre vzdálené 20 minut cesty autem od centra.

Mezi dalšími zájemci by měli být miliardář a majitel Hamiltonu Bulldogs Steve Apostolopoulos, bývalí spolumajitelé Penguins Jeffrey a Michael Kimelcovi či majitel Sacramenta Kings Vivek Ranadive.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -