- Reklama -

Měl pouze 42 let. Asistent GM Flames podlehl zákeřné chorobě

- Reklama -

Viceprezident hokejových operací a asistent generálního manažera Calgary Chris Snow zemřel v sobotu po dlouhém boji s ALS. Dožil se 42 let.

O jeho smutném příběhu jsme vás informovali ZDE.

Snow trpěl amyotrofickou laterální sklerózou diagnostikovanou v roce 2019. V klubu působil od roku 2011.

- Reklama -

Snow byl v posledních dnech napojený na přístroje, které jej udržovaly při životě. Po smrti chtěl darovat své orgány a tak byl nutný potřebný čas, aby se dořešily formální záležitosti.

„Chris byl mým přítelem. Naučil nás, jak čelit ALS s elegancí, pozitivitou a nadějí. Bojoval s kuráží a odhodláním každý den, který zažil s (manželkou) Kelsie a (dětmi) Cohenem a Willaou…Nikdy nenahradíme člověka, jakým byl Chris. Uctíme jej jednoduše tím, že půjdeme dopředu se stejnou vášní, jakou přinášel svému životu každý den,“ uvedl GM Flames Craig Conroy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -