- Reklama -

Bojoval do poslední chvíle. Asistent GM Flames nyní pomůže po smrti jiným

- Reklama -

Asistent generálního manažera Calgary Chris Snow, který od roku 2019 bojoval s ALS je napojený na přístroj, který jej udržuje při životě.

Manželka Kelsie Snowová ve čtvrtek informovala, že další testy potvrdily, že se její manžel už neprobudí a tak se momentálně jeho tělo udržuje do doby, kdy se dohodnou na darování orgánů, ke kterému se zavázal.

„Během života Chris nabízel své tělo na klinické studie, aby pomáhal ostatním. Po smrti udělá to stejné. Zůstává na podpoře života, aby se dohodlo darování jeho orgánů. Jsme na něj hrdí,“ poznamenala Snowová.

- Reklama -

Snow má 42 let a pro Flames pracoval od roku 2011 jako ředitel hokejové analytiky. V roce 2019 se stal asistentem generálního manažera. Stalo se tak jen tři měsíce poté, co mu byla diagnostikována amyotrofická laterální skleróza. Původně se očekávalo, že nebude žít déle než rok. Nakonec se to natáhlo na více než čtyři roky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -