- Reklama -

Flames vyhodili generálního manažera

- Reklama -

Calgary ukončilo po vzájemné dohodě spolupráci s generálním manažerem Bradem Trelivingem. Ve funkci jej dočasně nahradí Don Maloney, který se zároveň stal prezidentem pro hokejové operace.

Treliving působil v klubu devět let a v tomto období postoupil tým do play-off pětkrát. V předcházejících třech letech byl však ve vyřazovacích bojích jen vloni, kdy vypadl v konferenčním semifinále s Edmontonem.

„Děkujeme Bradovi za jeho devítiletou práci a přejeme mu úspěšnou budoucnost v soukromé i profesionální sféře,“ uvedl prezident klubu John Bean. „Potřebujeme se posunout dál a jsme si jistí, že najdeme generálního manažera, který přivede náš tým ke Stanley Cupu.“

Calgary je druhý účastník NHL po Pittsburghu, který přistoupil po skončení základní části ke změně na pozici GM. Penguins ukončili minulý pátek spolupráci s Ronem Hextallem, jeho asistentem Chrisem Pryorem a prezidentem pro hokejové operace Brianem Burkem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -