- Reklama -

Nedohrát sezónu? Nepředstavitelné, říká Bettman

- Reklama -

Komisionář NHL Gary Bettman stále věří ve zdárné dokončení ročníku. O tom, že by se sezóna nedohrála, „vůbec neuvažoval“.
Jeho slova z úterního online setkání s představiteli San Jose Sharks přinesl Curtis Pashelka z deníku Mercury News.

Tahle COOL trička NHL chceš!


„Nechci znít jako naivka, ale zrušení je příliš snadným řešením. Znamenalo by to přestat tvrdě pracovat na všem, na čem děláme. Bezmezně věřím, že dostaneme příležitost (dohrát ročník),“ uvedl Bettman optimisticky.

Liga byla přerušena vinou pandemie koronaviru 12. března. Hráči a zaměstnanci jsou stále v domácí karanténě, přičemž vedení soutěže doufá v postupné obnovení činnosti na konci května.

„Státy ožívají, města ožívají a pokud využijeme správně této příležitosti, myslím, že budeme schopni vše zdárně zakončit,“ řekl nejmocnější muž světového hokeje.
Přestože detaily nejsou známy, NHL údajně zvažuje skočit z nucené přestávky přímo do play-off. V tom by se navíc mohlo objevit až 24 celků (čtěte ZDE).
V historii ligy přitom nebyl udělen Stanley Cup pouze dvakrát – v roce 1919 vlivem španělské chřipky a v roce 2005 z důvodu výluky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -