- Reklama -

Nejžádanější lístky v NHL? Ty z pouště!

- Reklama -

Přestože na nejcennější trofej ve své inaugurační sezóně nakonec nedosáhli, jsou Golden Knights v Las Vegas stále středem pozornosti.
Podle internetového prodejce vstupenek Stubhub mají Zlatí rytíři již podruhé za sebou nejžádanější lístky z celé soutěže. Legendární Javorové listy z Toronta, které jsou na druhém místě, předčili o 27 %.


Týmy NHL s nejžádanějšími vstupenkami (založeno na základě prodejů pro sezónu 2018/19):

  1. Vegas Golden Knights
  2. Toronto Maple Leafs
  3. New York Rangers
  4. Boston Bruins
  5. Chicago Blackhawks
  6. Washington Capitals
  7. Pittsburgh Penguins
  8. Buffalo Sabres
  9. Los Angeles Kings
  10. Montreal Canadiens

Zájem fanoušků o nový klub uprostřed nevadské pouště navazuje na loňský úspěšný ročník, v němž Vegas hrálo pravidelně před vyprodanou T-Mobile Arenou.


Obleč se do barev svého týmu! Největší výběr COOL zboží ZDE


A jeho příznivce láká už samotné preseason. Podle Emily Kaplanové ze stanice ESPN přihlíželo prvnímu předsezónnímu duelu proti Arizoně více diváků, než kolik činí oficiální kapacity haly.
Naplno euforie vypukne už 4. října, kdy se Vegas doma utká v prvním ostrém zápasu s Philadelphií.

- Reklama -

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -